Inzicht in uw bedrijfsvoering met urenregistratie

Voor veel ondernemers is het handig of zelfs noodzakelijk om goed inzicht te hebben in de urenregistratie van de werkzaamheden. Wanneer u medewerkers in dienst heeft die voor u onderweg zijn naar klanten, dan wilt u natuurlijk weten hoeveel tijd daarmee gemoeid is. Zo krijgt u inzicht in de uren die bepaalde klussen kosten en hoeveel tijd u daar dus bij volgende gevallen voor moet reserveren. Ook geeft het duidelijkheid of uw medewerkers hun tijd efficiƫnt besteden. Medewerkers die betrouwbaar zijn en weten wat er van hen verwacht wordt zullen er zeker geen bezwaar tegen hebben om de uren die ze per project besteden te registreren.

Ook onderweg urenregistratie bijhouden

Met goede urenregistratie software kunt u uw medewerkers via een app op hun smartphone of een tablet laten bijhouden hoeveel tijd zij per klus hebben besteed. Zo heeft u aan het einde van een werkdag direct alle informatie in uw systeem staan en hoeft dit niet meer apart te worden ingevoerd door kantoorpersoneel. Ook gebruikte materialen bij reparaties en onderhoud kunnen direct worden gefactureerd en verwerkt in de voorraadadministratie. Zo wordt u als ondernemer veel werk uit handen genomen met deze handige module urenregistratie.
Bespaar tijd en geld met goede uren registratie
Uren registreren kan u als ondernemer veel tijd en daardoor geld besparen. Een efficiƫnte planning van projecten en inzet van medewerkers is een fluitje van een cent als u weet hoeveel tijd er met een vergelijkbaar project gemoeid was. Met de handige uren registratie software kunt u direct inzicht krijgen in de gewerkte uren binnen uw onderneming.

Leave a Reply